ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLE001-UA-20220923-52999


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 50129

Організатор аукціону: Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Оренда державного нерухомого майна - нежитлового приміщення площею 14,5 кв. м, на 8-му поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Київ, вулиця Тургенєвська, 71, що обліковується на балансі Головного управління статистики у м. Києві. Ключ об'єкта 50129. Строк оренди - на період дії воєнного стану та 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану. електронна пошта орендодавця: kyivcityrv@gmail.com.
  1. Оренда державного нерухомого майна - нежитлового приміщення площею 14,5 кв. м, на 8-му поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Київ, вулиця Тургенєвська, 71, що обліковується на балансі Головного управління статистики у м. Києві. Ключ об'єкта 50129. Строк оренди - на період дії воєнного стану та 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Електронна пошта орендодавця: kyivcityrv@gmail.com; Потенційні орендарі можуть ознайомитися із об'єктом оренди у робочі дні з 09:30 до 16:00, представник балансотримувача Федоренко Тамара Михайлівна, тел.+380444820074, ел.пошта kyivstat@kyiv.ukrstat.gov.ua

Стартовий розмір орендної плати: 7,35 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 4 962,00 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 650,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 17.10.2022 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.